Bonaire Autoverhuur

4.6 / 5

Gebaseerd op 202 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Bonaire
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Inleveren auto op andere locatie

We vergelijken alle autoverhuur in Bonaire!

Ons boekingssysteem vindt de laagste prijzen van de meeste autoverhuurbedrijven in Bonaire. Vergelijk alle toonaangevende bedrijven in Bonaire zoals; Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Europcar. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belastingen, pechhulp, luchthaventoeslag en onbeperkt aantal kilometers bij de meeste autoverhuurbedrijven.

We vergelijken aanbiedingen van verschillende autoverhuurbedrijven in Bonaire en vinden de beste tarieven voor huurauto's. Alle tarieven voor autoverhuur in Bonaire zijn gemiddeld 35% goedkoper dan direct boeken.

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Bonaire

Bonaire huurauto - reisinformatie

Huur een auto en ontdek Bonaire in stijl

Bonaire International Airport, ook bekend als Bonaire International Airport is een luchthaven gelegen in Kralendijk, Bonaire, Nederland. De luchthaven is geschikt voor diverse maten internationale vluchten, het wordt echter het meeste gebruikt door de wat grotere vliegtuigen.

Van het vliegveld komen moet geen probleem zijn, er is een groot scala aan middelen van vervoer. U kunt kiezen voor een shuttle, een huur auto een taxi of zelfs een trein nemen.

Autoverhuur

Het huren van een voertuig is de meest efficiënte en leuke manier om rond Bonaire te reizen. Dit geeft u de vrijheid om  het eiland uitgebreid te verkennen, aangezien u een verscheidenheid van bezienswaardigheden in een enkele reis kunt bezoeken. Er zijn goedkope autoverhuurbedrijven beschikbaar op de luchthaven. Bovendien, bieden sommige hotels hun klanten pakketten die autoverhuur omvatten.

Rijden in Bonaire

Dus u hebt gekozen omeen auto te huren, wanneer u niets weet van de regels om te kunnen ridjen op Bonaire wat moet u dan doen? Let op er wordt altijd rechts gereden, een rijbewijs is verplicht dat kan een Amerikaans, Brits, of Canadees rijbewijs zijn, als het maar een internationaal rijbewijs is. Deze is verplicht wanneer u een auto op wilt gaan halen van het verhuurbedrijf.

Bonaire gebruikt internationale verkeerstekens. De snelheidsbeperkingen zijn niet altijd even duidelijk gemarkeerd op vele gebieden. De maximale rijsnelheid is 40 km/u in steden en 60 tot 80 km/u op het platteland. Veiligheidsgordels zijn verplicht, en alle kinderen onder de 12 jaar moeten reizen op de achterbank. Wegen zijn soms glad nadat het geregend heeft. Rijden met alcohol op is verboden, u neemt het risico dat uw rijbewijs wordt ingenomen.

Wat te doen In Bonaire

Fietsen

Bonaire beschikt over een uniek landschap ideaal om te fietsen. Er zijn kilometers verharde wegen die comfortabele fietsen garanderen. Sommige van de dingen die u zien kunt terwijl u fietst zijn de historische slaaf hutten, zonne-zoutpannen, zout bergen en Willemstoren Light house. Het is belangrijk om te weten dat de noordelijke regio heuvelachtig is en u zwaar kan belasten. Wanneer u op eigen houtje gaat fietsen

 • Plan uw route om te voorkomen dat u te ver en te lang onderweg bent
 • Zorg dat u in goede conditie bent
 • Kies voor comfortabele kleding, draag een petje en vergeet u niet in te smeren met een goede factor zonnebrandcreme.
 • Neem veel water mee, en drink veel water

Bonaire stranden

Alle stranden op Bonaire zijn intieme kleine strandjes, maar let op de bodem kan vol liggen met koraal. U kunt zwemmen aan de Benedewindse kust, maar aan de oostkust is het gevaarlijk, daar zijn zee-egels en koraal het is verstandig om daar waterschoenen te dragen.

Sommige stranden zijn ook wat verder weg, wanneer u echter een huurauto heeft kunt u er zo heenrijden zodat dit geen probleem oplevert. Met een huurauto zult u ook beter kunnen relaxen omdat u zich geen zorgen hoeft te maken hoe en wanneer u terug gaat naar het hotel.

Hotels op Bonaire

Er zijn veel verschillende soorten hotels op Bonaire, zeker wanneer het om kosten en voorzieningen gaat. U moet zelf beslissen wat er aan uw behoeften voldoet en waar u het liefst zou willen verblijven. Het betekent niet dat u een hotel uit moet zoeken buiten de stad, er zijn hotels die nauw samenwerken met de goedkopere autoverhuur bedrijven om hun klanten te voorzien van een vervoersmiddel. Dit betekent dat u het eiland zonder obstructie verkennen.

Lees meer

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Bonaire

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Bonaire:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.8 (119)
  Vanaf $ 67 /dag

Autoverhuur feiten in Bonaire

 • Wat was de gemiddelde autoverhuur duur voor Bonaire in de maand juli.

  In de maand juli was de gemiddelde autoverhuur duur in Bonaire 17 dagen.

 • Hoeveel is de gemiddelde autoverhuur duur in 2024.

  De gemiddelde autoverhuur duur in 2024 is 17 dagen.

 • Wat is het meest geboekte autoverhuur type in Bonaire?

  Momenteel is de meest geboekte huurauto in Bonaire.

 • Wat is de prijs van een autoverhuur in Bonaire?

  De gemiddelde autohuur prijs was vorige maand 0 USD.

 • Wat is de gemiddelde dagelijkse prijs voor een huurauto in Bonaire?

  De gemiddelde huur prijs vorige maand was 0 USD per dag.

 • Wat zijn de beschikbare autoverhuur bedrijven voor Bonaire?

  De beschikbare autoverhuur bedrijven in Bonaire zijn: Alamo, National, Enterprise, Green Motion, carnect, Avis, enz ...

Populaire autoverhuur locaties in Bonaire

Wij bieden de volgende Bonaire autoverhuur locaties

Luchthaven
 • Bonaire Flamingo Luchthaven